Снимка: Istock

имание поведението на партньора ви е промяната му в отношението към вас и по-специално, жестове на внимание, които не са част от обичайното му поведение. Изведнъж той става твърде загрижен, романтичен, подарява ви цветя, подаръци... Сякаш се опитва да прикрие следите си.

Показва повече внимание

Един от първите признаци, поставящи под внимание поведението на партньора ви е промяната му в отношението към вас и по-специално, жестове на внимание, които не са част от обичайното му поведение. Изведнъж той става твърде загрижен, романтичен, подарява ви цветя, подаръци... Сякаш се опитва да прикрие следите си.

Пази мобилния си

Мъжете винаги се издават, че крият нещо, променяйки своите навици с телефона си. Ако забележите, че той е по-напрегнат, когато си пише с някого и вие видите, че го прави, ако в дадени моменти избягва да отговаря на съобщения или на обаждания, попитайте го дали може да ви покаже телефона си. От реакцията му ще разберете дали наистина крие нещо от вас. Когато един мъж не се притеснява че половинката му може да погледне по всяко време в телефона, не го взима със себе си в банята, тогава е малко вероятно да крие нещо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase